Skip to main content

Anlæg af Stier, indkørsler og pladser

Om det er stier, indkørsler eller en ny parkeringsplads du skal have anlagt, kan du roligt komme til os. Vi ved hvad vi laver.

Vi tilbyder professionelle løsninger indenfor følgende områder

Indkørsel

Når du skal have anlagt ny indkørsel er det vigtigt, at du har fokus på kvalitet. En indkørsel skal være flot udført og kunne klare vægten fra en stor og tung bil. 

Hvis håndværket er dårligt eller materialerne forkerte, så risikerer du at stå med et problem der er større end selve anlæggelsen. Derfor bør du kontakte os, hvis du skal anlægge ny indkørsel.

Anlæg af indkørsel

Stier

Der findes et utal af spændende belægninger til terrasser og stier, som stilmæssigt kan binde hus og have sammen og give den praktiske anvendelse, du længes efter.

Hver eneste type belægning har sine fordele og ulemper, så det kræver lidt omtanke og kompromis: Vi tilbyder bla. Slotsgrus, Leret vejgrus, stabilgrus, granit skærver og ærtesten.

Anlæg af stier

Pladser

Anlæg af parkeringspladser eller rekreative pladser kan ofte være store projekter der kræver hjælp. Vi kan hjælpe med at skabe et godt forløb, til etablering af sådanne pladser.

Det kræver et godt og professionelt stykke arbejde, og store maskiner. Vi ved hvad der skal til for at skabe et godt, holdbart og flot resultat.

Anlæg af parkeringsplads