Skip to main content

Køre- og Jernplader leveres, udlægges og afhentes efter brug

Vi har masser af erfaring med at udlægge køreplader på byggepladser, ved anlægsopgaver og som fremkomstveje.

Vi har et stort antal jernplader, klar til levering

Med mange års erfaring i bagagen er vi et godt bud på at udlægge køreplader på byggepladser, ved anlægsopgaver, som fremkomstveje og meget andet. Vi har ekspertisen.

Seriøs samarbejdspartner

Vi leverer, udlægger og afhenter køreplader på bla. byggepladser og hos private i samarbejde med virksomheden John Forlev A/S.

Vores partners depot råder over mere end 1500 stk. standard 2 x 3 meter, 14 mm køreplader, samt diverse specialplader i jern og plast.

John Forlev A/S er en af største leverandører inden for udlejning af jernkøreplader i Danmark, med 32 udlejningsdepoter. Vi er meget glade for at have en så pålidelig samarbejdspartner, som har service og fleksibilitet som nogle af nøgleordene i sit daglige arbejde.

Massere af jernplader, klar til levering

Vi har flere års erfaring med at lægge køreplader på byggepladser, ved anlægsopgaver, som fremkomstveje og meget mere. Vi har ekspertisen – så I kan trygt vælge os til at udlægge jeres køreplader.

Vi er en del af flere depoter med køreplader, over hele landet, vi disponerer over en lagerbeholdning med 1500 køreplader 2 x 3 m x 14 mm.

Jernplader vi disponerer over
1500