Skip to main content

Om Vognmand TS

Vognmand TS er en familiedrevet vognmand- og entreprenørvirksomhed med rødder tilbage til 1908

Vognmand TS i dag

Vognmand TS er en familievirksomhed, der i dag løser mange forskellige opgaver.

Lastbilerne er i gang hver dag og kører hovedsageligt med alt fra byggeaffald til store containere.  Vi har lastbiler, men også kraner der kan udfører løfteopgaver. Vores entreprenørmaskinerne udfører kystsikring, bygge- og anlægsopgaver og anlæg af pladser, indkørsler og meget mere.

Vi har erfaringen med både entreprenørarbejde og vognmandsarbejde, og har i gennem flere generationer arbejdet indenfor feltet. Vi ved derfor hvad det drejer sig om og værner meget om vores fag. Netop denne historie har vi længere nede på siden udpenslet, da vi er meget stolte af hvordan vi blev det vi er i dag.

Historien om Vognmand TS Siden 1908

Vognmand TS er en familie drevet virksomhed, med rødder tilbage til 1908.

Nedenfor ses historien om virksomheden, fra hestevogn til motordrevet lastvogne med kraner, læs med.

1908 – Den Spæde Start

Virksomheden startede 1908 da 32- årige Gustav Robert Emil Svendsen, startede som selvstændig vognmand, i Hornbæk. Honbækbanen var netop anlagt og trak mange mennesker til området, hvor sommerhuse blev bygget og materialer til veje og forbedringer skulle leveres.

Det gik derfor godt for forretningen, som langsomt udviklede sig. Hestevogne blev til lastvogne og inden krigen var man oppe på 10 motordrevne lastvogne, i virksomheden og havde gode faciliteter.

1939 – Næste generation kommer til

I 1939 gik Gustav bort og hans to sønner Adolf og Knud førte vognmandsforretningen videre under navnet Gustav Svendsen & Sønner.

Nye lastvogne kom til, leveret med tippelad og øget lasteevne. Vognmandsfirmaets effektivitet steg i takt med at nye teknologier kom til.

1969 – Nordsjællands største vognmands- og entreprenørselskab

I 1969 havde vognmandsfirmaet 8 lastvogne med tippelad og 20 tons lasteevne, 3 gravemaskiner, 2 bulldozers 3 læssemaskiner.

Firmaet havde udviklet sig til at være Nordsjællands største vognmands- og entreprenørselskab. 

1976 – Den store succes

I 1976 gik Adolf bort og Adolfs søn Gustav overtog faderens andel, hvor Knud drev virksomheden videre på egen hånd. Senere blev Knuds fem børn aktive i vognmandsforretningen, som på dette tidspunkt havde stor succes.

På sit højeste i 70’erne havde virksomheden 22 ansatte og 25 køreenheder.  Knud gik bort i 1999 og sønnen Steen overtog firmaet.

2009 – Fjerde generation

I 2009 overdrog Steen virksomheden til fjerde generation. Tonny Svendsen, der i dag driver virksomheden i familiens ånd sammen med sin hustru Anna-Lise.

Vognmand TS er en familievirksomhed, der i dag løser mange forskellige opgaver. Lastbilerne kører hovedsageligt med affald, sten, grus og jord, mens vi med entreprenørmaskinerne udfører kystsikring, bygge- og anlægsopgaver, blandet andet anlæg af pladser og indkørsler.

10 Års Jubilæum

2009 var et stort år for Vognmand TS. Vi havde 10 års jubilæum og dette skulle selvfølgelig fejres med manere her i virksomheden. 

Vi arbejder hver dag på at give kunden en god oplevelse og vi er meget stolte af vores virksomhed. Her forsøger vi hver dag at gøre en forskel for dem vi arbejder sammen med og for.