Skip to main content

Fragt af materialer og gods

Vi leverer alle slags materialer til byggeri, have og anlæg. Vores kunder er privatpersoner, håndværkere og entreprenører. Vi giver desuden gode råd og vejledning.

Professionel fragt og levering

Hos Vognmand TS hjælper vi dig med at sikre, at dine bestilte materialer, altid leveres i den rette mængde – og til den tid og på det sted, vi har aftalt. Vi leverer hurtigt og effektivt enten med tip eller kran/grab.

Uanset opgavens størrelse står vi klar til at levere præcis det, du ønsker. Skal du have kørt den gamle belægning væk, leverer vi gerne en container og sørger for den efterfølgende bortskaffelse. Derudover tilbyder vi også at fragt af den gamle belægning med kran.

Vores erfarne rådgivere er altid klar til at hjælpe dig med at sikre, du får præcis de materialer, du har brug for – også så det passer med timingen i dit projekt.

Fragt og montage

Grus

Alle typer for grus, sø og bakke materialer. Til haver, byggegrunde og offentlige anlæg leverer vi mange slags grus.

Sten i alle størrelser

Sten i alle størrelser, perlesten, ærtesten, nøddesten, singels, gærdesten mm. Vi leverer sten til et hav af formål.

Muldjord

Harpet muldjord. Vi leverer harpet muldjord som er anlægsmuld, der er harpet fri for sten og rodrester samt tilført sand

Vi er seriøse i fragt og levering, og vi sætter os ind i vores kunders behov

Skal du i gang med et byggeprojekt eller er du løbet tør for vigtige materialer, så kan vi stå for fragt af et stort udvalg af forskellige byggematerialer.

Vi er yderst flexible

Vi leverer både store og små mængder, alt efter hvad du har brug for