Skip to main content

Gravearbejde udføres.
Vi løser mange opgavetyper

Vi udfører  nedgravning af trampoliner, udgravninger til swimmingpools og  fjerner din gamle olie tank, samt mange andre graveopgaver.

Vi udfører graveopgaver der matcher dine behov

Fundament

Vi graver eksempelvis ud til fundamentet eller til en bygnings nederste, bærende del. Kvaliteten og udførelsen af graveopgaver er vigtige forudsætninger for det efterfølgende byggearbejde.

Kloak

I byplanlægning er en kloak et lukket afløbsrør, der er bestemte til, gennem særlig derfor tilvejebragte åbninger, at optage og der efter bortlede spildevand,

Dræn

Dræning er den planlagte og regulerede bortledning af vand fra et jordstykke. I nutiden sker det oftest ved hjælp af nedgravede og perforerede plastslanger

Olietanke

Vil du være sikker på, at en gammel olietank på din grund ikke forårsager forureningsproblemer senere, så tilbyder vi at grave den op og fjerne den for dig.

Rødder

Vi fjerner dine stubbe og rødder nemt og professionelt og i god kvalitet. Arbejdet forgår med lette og moderne maskiner der er skånsomme mod haven.

Swimmingpools og trampoliner

Fordelen ved nedgravning er at trampolinen ikke synes af så meget i haven – og de farlige fald fra trampolinen man minimeres.

Kom i gang med din graveopgave allerede i dag, tryk på knappen og få et tilbud

Vi er hurtigere end spaden

Vi tilbyder udgravning til kælder, fundament til hus, indkørsel, opgravning af olietanke og meget andet.

Du vil blive forbløffet over hvad en gravemaskine kan udrette, sammenlignet med hvad der kan nås med skovl og spade.

Det har du nok allerede gjort dig klart, siden du kommer her (og tak for det). Lad os alligevel sammenligne: En mindre gravemaskine på 1,8 tons kan på 2 timer udgrave, hvad der vil tage dig 8 dage med skovl og spade.

Det er så stor en forskel, at der i praksis bare er graveopgaver, der ikke bliver gjort uden en gravemaskine.

Graveopgaver