Skip to main content

Professionel nedrivning efter hensyn til forholdene

Nedrivning virker for mange som en uoverskuelig opgave. Først og fremmest skal rummet eller det nedrivningsparate hus klargøres, hvorefter det skal rives ned.

Vi er eksperter i nedrivning, af enhver slags

Uanset om der er tale om en nedrivning af sommerhuse, huse, skure eller større ejendomme påtager vi os opgaven med entusiasme og den stor viden om affaldshåndteringen

  • Nedrivning af huse
  • Nedrivning af ejendomme
  • Nedrivning af sommerhuse
  • Nedrivning af anlæg
  • Nedrivning af stålkonstruktioner

Kom i gang med nedrivning allerede i dag

Totalnedrivning eller selektiv nedrivning, vi tager opgaven

Vi har mange års erfaring med nedriving. Derfor vi har via erfaring opbygget ekspertisen og kompetencerne til at løfte enhver type nedrivningsopgave. Det gælder uanset om det drejer sig om totalnedrivning, selektiv nedrivning eller noget helt tredje.

Totalnedrivning

I mange tilfælde er det nemmere at totalnedrive en bygning i stedet for at renovere den. Ved at totalnedrive en bygning får du rig mulighed til at skabe den nye bolig eller bygning, som passer til dine ønsker.

Uanset om der er tale om nedrivning af en stor eller en lille bygning, så løfter vi opgaven med stor professionalisme. Vi står også gerne for bortskaffelse.

Selektiv nedrivning

Fordelen ved selektiv nedrivning er, at du ikke behøver at få revet hele boligen eller bygningen ned. I stedet kan du nøjes med at få revet et par vægge ned, hvis det er det, du ønsker.

Selektiv nedrivning giver også mulighed for at skabe drømmeboligen med unikke den plantegning, du har brug for.

Miljøsanering

I forbindelse med nedrivningsprojekter kan der i visse tilfælde være behov for miljøsanering. Dette gælder, hvis bygningen og den omkringliggende jord er blevet undersøgt for forurenende stoffer som PBC, bly og asbest.

Hvis disse stoffer er blevet fundet, kræver det en miljøsanering, før nedrivnings- eller byggeprojektet kan fortsætte.